MAT & DRIKKE

Vestlia vil levere det beste av det beste innen kulinarisk fortreffelighet – hele året

FROKOST
Alle dager
07.30–11.00

LUNSJ
Alle dager
12.00–17.00

MIDDAG
Alle dager
18.00–21.00

LOUNGE & BAR
Alle dager fra kl. 12.00
À la carte: 18.00–21.00

Råvarer og opphavssted er en stor del av vår matfilosofi på veien mot den gode matopplevelsen. Vi er stolte av å samarbeide med mange dedikerte og gode, lokale råvareleverandører. Dette gjør det mulig for oss å plukke ut det beste av det beste til våre menyer og gjester.
GOD MORGEN

Frokost

Start dagen med vår fantastiske frokostbuffet før du begir deg ut på dagens eventyr. Frokosten serveres i restauranten, med utsikt over skibakken. Nyt vårt nybakte brød fra Highland bakeri, sammen med et godt utvalg pålegg, frukt og kornvarer.

Lunsj

Vi serverer lunsj hver dag fra kl. 12.00 i Loungen. Du kan også velge å nyte lunsjen ute i solen på vår terrasse. Hva med å teste vår elgburger som kjøkkensjefen på Vestlia har designet sammen med kjøttforedlingsbedriften Tamt og Vilt i Hemsedal?

SE LUNSJMENY

VESTLIA RESTAURANT

Middag

Nyt et herlig måltid i vår lodge restaurant. Vi bruker norske råvarer, gjerne lokale og kortreiste. Vi bruker de gamle tradisjonene til raffinement, men lar våre kokker bruke sin fantasi og kreativitet for å få frem de beste smakene. Vel bekomme!

SE MENY
Bordreservasjon

Bar & Lounge

Velkommen til vårt bar- og loungeområde. Her serveres alt fra spennende cocktails, alkoholfrie fristelser og noe godt å varme seg på etter en dag i fjellet. Nyt den herlige og avslappende atmosfæren.

Mellom 12:00 og 17:00 kan du få kjøpt deg en velsmakende lunsj eller nydelige boller etter en dag i fjellet.

Se meny

Chambre séparée

For private arrangementer eller større grupper kan et privat chambre gi en fin kveld det lille ekstra. Vårt nyeste chambre séparée er plassert i restauranten og er utsmykket med fantastisk og spennende norsk kunst.

LES MER

Vinkurs

Vestlia Resorts vinkelnere tar dere med på en reise i den nye og gamle verden. Smaking av de vanligste druetypene og forklaring på hvor vinen startet og hvordan den blir produsert, samt hvordan smakssanser fungerer.

LES MER