EVENTER & WEEKENDS

Vi er stolte av å huse en mengde med eventer her på Vestlia Resort.

Du finner garantert et arrangement som passer for deg.

Yogahelg med YouMe Yoga

6. – 8. AUGUST 2021

Denne helgen setter vi fokus på helhetlig helse, kropp og bevegelse. Sammen praktiserer vi kunsten å roe ned og senke skuldrene, stimulere sansene og gi kroppen en fin balanse mellom aktivitet og hvile. Her kan du gjøre yoga, gå oppfriskende turer i Geilos vakre natur, nyte god økologisk mat, tasse rundt i deilig morgenkåpe, boltre deg i boblebadet og skjemme deg bort med deilige spabehandlinger.

les mer

Løpeweekend

13. – 15. AUGUST 2021

En måned før Oslo Maraton går av stabelen, kan du bli med Oslo Maraton på løpeweekend på Geilo for å spisse formen din mot den distansen du har valgt deg, eller snuser på! Enten du ønsker å sette en ny rekord, eller skal være med på ditt aller første løp, denne helgen er tilpasset alle nivåer. Kanskje har du ikke meldt deg på Oslo Maraton, men lurer på hvordan du skal trene opp mot et løp? Da er denne helgen for deg!

les mer

Stines tur – med Relasjonspodden

13. – 15. AUGUST 2021

Er du interessert i hvordan du får bedre relasjoner, og å forstå hvorfor du gjør som du gjør og har det som du har det? Vil du få hjelp og inspirasjon, til å få det bedre? Da er denne samlingen noe for deg!

les mer

The Ultimate Weekend

10. – 12. SEPTEMBER 2021

Bli med på høstens ultimate drømmehelg! Helgen som gir deg aktivitet, ro, overskudd og glede. Yoga, trening, tur i fjellet, god mat, fine mennesker og vakre omgivelser gir deg en skikkelig “energyboost” du vil leve lenge på!

les mer

Kamille Weekend

17. – 19. SEPTEMBER 2021

Vi garanterer en helg med inspirerende foredrag, et bredt tilbud av varierte treningstimer med dyktige instruktører, og en god dose latter! Du får goodiebag ved ankomst, gode tilbud i «handlegaten», herlig frokostbuffet og velsmakende middager – og ikke minst, masse god underholdning!

les mer

Kunstweekend

24. – 26. SEPTEMBER 2021

La deg fascinere av kunsten i det offentlige rom – bli kjent med kunstnere som skapte den og aktører som står bak. Velkommen til en uforglemmelig weekend spekket med spennende foredrag, gode samtaler og inspirerende mennesker. God mat og frisk fjelluft. Velg mellom dagpakke eller full helg.

les mer

Stetten Vinfestival – hotellpakke

01. – 03. OKTOBER 2021

Velkommen til en helg full av deilige smaksopplevelser! Stetten er en helg med fantastisk mat og vin for livsnytere og byr på vinsmakinger og kurs for både nybegynnere og viderekommende. Vinvandring med lynraske smakinger hos serveringsstedene i Geilo sentrum, egentid i fjellet, fantastiske middager, samt en flott vinmesse, hvor du kan smake deg frem til din favorittvin.

les mer

Tara Weekend

15. – 17. OKTOBER 2021

Velkommen til Tara-Weekend 15.-17. oktober 2021. Vi lover fullt trøkk fra startskuddet går! Tara-redaksjonen gleder seg til å fylle Vestlia Resort på Geilo med latter og liv, foredrag til ettertanke, yoga og kvinnemøter du sent vil glemme. Ikke minst skal de igjen kåre “årets modigste kvinne”, og hylle våre tøffe finalister med en stor festaften på lørdagskvelden.

les mer

YogaWeekend

22. – 24. OKTOBER 2021

Yogaweekend er en fantastisk helg fullspekket med yoga, trening, meditasjon, læring, avslapping, god mat, latter og vennskap. YogaWeekend arrangeres av Camilla Gjøstøl – eier og grunnlegger av Cama Yoga – og helgen byr på et mangfold av yoga-sjangre ledet av noen av Norges beste yogalærere. Helgene passer for alle, uansett erfaring og energinivå.

les mer

Strikkehelg

29.- 31. OKTOBER 2021

Strikkehelgen byr på spennende, lærerike foredrag – både innen design og historie. I tillegg tilbys morsomme workshops der du blant annet kan lære å designe egne strikkeplagg eller prøve deg på Kontstrikk . Denne helgen garanterer for god stemning, fantastisk natur og spennende innhold, og du vil møte likesinnede strikkeentusiaster og knytte (eller strikke) nye vennskap!

les mer

Jomfruweekend

9 – 12. DESEMBER 2021

Jomfrureiser inviterer for 7 år på rad til en jentetur full av luksus, deilig mat, latterkramper, treningsinspirasjon, dans, nye venninner, fokus på deg selv – ytre og indre, yoga, livsstilsforedrag, spa, fotturer, vinsmaking, underholdning i topp klasse, og masse fellesskap.

les mer

ShapeUp Weekend

10. – 12. JUNI 2022

Ta med deg venninner og bli med Shape Up på årets vakreste treningshelg! Få ny inspirasjon og motivasjon, ha det gøy og føl deg bra! Rett og slett en uforglemmelig helg du ikke kan gå glipp av.

les mer

Ønsker du å arrangere noe hos oss?

Vi skreddersyr aktiviteter for din bedrift . Vi har ulike konferansepakker og priser avhengig av hvilken dag dere kommer og hvilken sesong vi er i.

Kontakt oss
Konferanse